رسانه اینترنتی دیدوشنو
0

نکات و روش های افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان

نکات و روش های افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان
بازدید 1175

تهیه کننده: محمد برات زاده     گوینده: هلیا قاسمیان       صدابردار: فاطمه جمادی       تدوین گر: فاطمه جمادی

نکات و روش های افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان

والدین نوجوان مثال بارزی ازعقل و شکیبایی هستند. اگر شما یک نوجوان در خانه داشته باشید، وقت آن است که مقداری سختگیری های خویش را درباره‌ی رعایت انضباط کم کنید و به یک دوست، یاور و راهنما تبدیل شوید. چنانچه شما مایلید اعتماد به نفس در نوجوانان تان را ارتقاء دهید، فارغ از اینکه او‌را به راهی خطا بکشانید، به جلو بروید و این پادکست را گوش کنید!

نکاتی برای افزایش اعتماد به نفس در نوجوانان

روش های ذکر شده در زیر را امتحان کنید، چون به شما در آموزش اعتماد به نفس در نوجوانان کمک خواهد کرد:

نصیحت ها و پندهایی که به نوجوانتان می دهید را تمرین کنید.

نوجوان شما به صورت خودکار رفتار شما‌را تقلید خواهد کرد. او تلاش می کند دقیقا همان کاری را که شما انجام می دهید، انجام دهد. به این ترتیب، پیش از اینکه از او انتظار داشته باشید که از یک دستورالعمل تقلید کند، یاد بگیریدکه سبک الگوی او باشید.
همه موقعیت را با منظره مثبت در نظربگیرید. زمانی که شما حتی‌در مواجهه شدن با خطاها آرام می مانید، به نوجوان خود می آموزید تا عاقلانه جواب دهد، احساسات خود را کنترل کند و در وضعیت مشابه عکس العمل های بدون تعمق و تفکرانجام ندهد. به نوجوان خود نشان دهیدکه در زمان روبرو شدن با دشوارترین موقعیت، اعتماد به‌نفس خواهید داشت و اینکه دوست دارید با چالش های تازه مواجه شوید.
هنگامی که او می‌داند که فقط اعتماد به نفس قادر است به او کمک کند تا بر سختی ها غلبه نماید، یاد میگیرد که بهتر با سختی ها روبرو شود. توفیق و ناکامی خود را به نوجوان خود نشان دهید. این کار به او کمک خواهد کرد تا محدودیت هایش را بشناسد و متوجه شود که او در همه چیز کامل نیست. مورد تاکید قرار دادن این حقیقت که او در بسیاری موارد دیگر بهتر است و بایستی به صورت مداوم سعی نماید تا بر ضعفش غلبه کند، به نوجوان شما کمک می کند تا اهمیت اعتماد به نفس در نوجوان ها را درک نماید.

فعالیت هایی برای بهبود اعتماد به نفس در نوجوانان

تمرکز کردن بر ارزش ها را به نوجوان خود آموزش دهید.

متمرکز شدن بر روی ارزش ها را به نوجوان خود آموزش دهید، چون این کار در موفقیت هایش بسیار تاثیرگذار خواهد بود. از او بخواهید لیستی از تمامی ارزش هایی که فکر می کند مهم است و باید دنبال کند، تهیه کند.
برخی از ارزش هایی که ممکن است نوجوان به آن بپردازد عبارتند از:

  • یک دوست وفادار بودن
  • مراقبت و توجهبه اعمال خود
  • توجه به عملکرد تحصیلی
  • و غیره

از نوجوان خود بخواهید که این ارزش ها را در رفتار روزمره خود بپروراند. همان طور که او می آموزد زندگی را بر اساس این اصول هدایت کند، همچنین یاد می گیرد که خودآگاهی و اعتماد به نفس بیشتری نسبت به فعالیت هایش داشته باشد.

چهار نکته ساده برای آموزش اعتماد به نفس در نوجوانان

به نوجوان خود کمک کنید تا با استرس خود مقابله کند.

استرس می تواند اعتماد به نفس در نوجوانان شما را پایین بیاورد و احساس کمی و بی ارزش کند. به نوجوان خود کمک کنید تا بر روی اینکه چگونه می تواند به طور موثر با استرس مبارزه کند و درآینده از آن اجتناب کند، تمرکز کند. همانطور که نوجوان شما یاد می گیرد تا علت و نشانه های استرسش را تشخیص دهد، به تدریج خودآگاهی اش بیشترخواهد شد.

گاهی اوقات نوجوانتان ممکن است به کمک شما نیاز داشته باشد تا بر استرس خودش غلبه کند.

به او کمک کنید تا یاد بگیرد زمانی که از استرس رنج می برد، با کسی یا در مکانی که حضور دارد، چگونه رفتارکند. شما همچنین می توانید با بحث درباره اتفاقاتی که به وضعیت خاصی منجر می شود، علت استرس او را تشخیص دهید. وقتی که نوجوان شما این نشانه ها را تشخیص می دهد، اعتماد به نفسش به او کمک می کند تا از استرس خود جلوگیری کند و با آن مبارزه کند.

به نوجوانتان برچسب نزنید.

تحت عنوان والدین، شما ممکن است اکثر اوقات به استفاده از برچسب های خاصی که حس می‌کنید شایسته ترین تعریف نوجوانتان است ، پایان دهید. خودآگاهی را در نوجوانتان با اجتناب از دادن صفت در او، بوجود آورید. انجام این فعالیت پتانسیل او را محدود می کند. چنانچه نوجوان شما به تصوراتی که شما یا بقیه افراد از او دارید، اعتقاد پیدا نماید، ممکن است از کارکردن بر روی خصوصیت های شخصیتی دست بکشد.
برای مثال، شما ممکن است درجلوی دیگران او را خجالتی بنامید. درصورتی که نوجوان شما الان خجالتی است ، او به عبارتی جور خودش را مطابقت می‌دهد و حتی ممکن است تلاش درشکستن این یخ نکند.

نوجوانتان را همان گونه که هست، دوست داشته باشید و به او کمک کنید تا مسیرش را پیدا کند.

زمانی که به طور منظم با نوجوان ارتباط برقرار می کنید و به او کمک می کنید تا خود را پیدا کند، به یک بزرگسال شاد و سالم تبدیل خواهد شد. به او کمک کنید تا نقاط قوت خود را تقویت کند و نقاط ضعفش را به راحتی و داورانه اصلاح کند تا بتواند توانایی اش را بهینه سازد.

ممنون از اینکه با ما همراه بودید دیدگاه و تجربیاتتان را درباره این موضوع با ما و دیگر مخاطبان دیدوشنو به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin