رسانه اینترنتی دیدوشنو
0

ویژگی های افراد با اعتماد به نفس بالا

ویژگی های افراد با اعتماد به نفس بالا
بازدید 1185

تهیه کننده: محمد برات زاده     گوینده: اسما محمدی       صدابردار: فاطمه جمادی       تدوین گر: فاطمه جمادی

ویژگی های افراد با اعتماد به نفس بالا

قبل از هر توضیحی باید اشاره کنیم که اعتمادبه‌نفس با خودشیفتگی بسیار متفاوت است. افراد خودشیفته عموما دوست دارند که همیشه موردتوجه و تحسین و تشویق دیگران قرار بگیرند و این امر نیز از عدم امنیت درونی آن‌ها ناشی می شود. این در حالیست که اشخاص معتمدبه‌نفس برای خوشایند، رضایت و تعریف و تمجید دیگران کاری نمی کنند.
به نظر شما شخصی که اعتماد به نفس بالایی دارد، چه ویژگی هایی دارد؟
معمولا تصویری که برای ما به عنوان یک شخص با اعتماد به نفس بالا نشان داده اند، زن یا مردی است که به عنوان فردی موفق مایل به حرف زدن در مورد همه چیز است و راهش را به سوی محیط های کاری مطلوب پیش می برد.
معمولا این تصاویر، ذهنیتی به افراد می دهد که به جای پیش رفتن به سمت موفقیت، آن ها را به سمت ایجاد اعتماد به نفس بیش از حد یا همان اعتماد به نفس ساختگی سوق می دهد.
حال این سوال مطرح می شود که “پس شخصی که اعتماد به نفس واقعی دارد، چه نشانه هایی دارد؟” در ادامه، با معرفی 11 مورد از نشانه های افراد دارای اعتماد به نفس واقعی، به سوال تان پاسخ می دهیم. لطفا تا انتها با ما همراه باشید.

1. کسی که اعتماد به نفس دارد، برای افزایش اعتماد به نفسش به تعارفات بیرونی اعتماد نمی کنند

تعریف و تمجید سایرین از ما، لزوما چیز بدی نیست و در بسیاری از مواقع نقش محرک بسیار قوی را بازی می کند، اما شخصی که برای بالا بردن اعتماد نفسش به بازخوردهای مثبت بیرونی نیاز دارد، کسی نیست که بتوانیم بگوییم اعتماد به نفس واقعی دارد.
افرادی که اعتماد به نفس واقعی دارند، شخصیت و نگرش خود را حفظ می کنند، حتی زمانی که کسی از آن ها تعریف نمی کند. به عبارت دیگر، بهره وری و انگیزه آنها به خودشان بستگی دارد نه به تعارفات دیگران!

2. کسی که اعتماد به نفس دارد، تعریفات دیگران را می پذیرد

هیجان زده شدن بیش از حد در مورد تعارفات نیز نشان دهنده این است که اعتماد به نفس فرد در واقع آنقدرها هم محکم نیست. یک فرد با اعتماد به نفس زمانی که دیگران از او تعریف می کنند، این تعریف ها را می پذیرد، اما اجازه نمی دهد که بیش از حد بر تصویر درونی که از خود دارد، تأثیر بگذارد.
اگر هر تعریف باعث تغییر تصویر درونی شخص از خودش شود، این بدان معنی است که این تصویر آنقدرها هم واقعی و پایدار نیست. داشتن شخصیتی پایدار یک نیاز برای داشتن اعتماد به نفس بالاست.

3. کسی که اعتماد به نفس دارد، انتقادها را می پذیرد

شاید فکر کنید آدم های با اعتماد به نفس، مورد انتقاد دیگران قرار نمی گیرند، اما این طور نیست، این افراد در مقابل انتقاد کردن دیگران، آن را می پذیرند و عملکرد خود را با انتقادی که دریافت کرده اند می سنجند و سپس واکنش مناسبی نشان می دهند.
کسی که اعتماد به نفس واقعی داشته باشد، در مقابل انتقاد دیگران، احساس خطر نمی کند چون متوجه می شود که بالاخره او هم یک انسان است و به عنوان یک انسان احتمال دارد مرتکب خطاهایی شود. این فرد از انتقاد دیگران نیز درس می گیرد.

4. کسی که اعتماد به نفس دارد، تحت فشار اجتماعی زندگی اش را تغییر نمی دهد

شخصیت ما به طور حتم تحت تأثیر محیط اجتماعی، دوستان، خانواده، افراد معروف، معلمان و … قرار می گیرد.
همه ما ممکن است یک سری علاقه مندی های عجیب و غریب داشته باشیم که درک و پذیرش آن برای دیگران راحت نیست و نظرات منفی نسبت به آن دارند، اما شخصی که اعتماد به نفسش واقعی باشد، به نظرات دیگران اهمیتی نمی دهد و به خاطر نظر دیگران خودش را تغییر نمی دهد.

5. کسی که اعتماد به نفس دارد، لاف نمی زند

کانون توجه بودن و جلب توجه کردن درموارد مختلف، معمولاً مکانیسم دفاعی برای افرادی است که واقعاً از تصویر درونی خود راضی نیستند و فاقد ثبات هستند.
افرادی که اعتماد به نفس واقعی دارند، از گفتگو درمورد موفقیت ها، شغل یا هر چیز دیگر، با افرادی که به طور واضح علاقه ای به دستاوردهای آن ها ندارند، پرهیز می کنند و نیازی نمی بینند که در هر جایی خودشان را کانون توجه دیگران قرار دهند.

6. کسی که اعتماد به نفس دارد، از موفقیت دیگران نمی ترسد

اعتماد به نفس واقعی به این معنی است که موفقیت فرد دیگری، باعث اندوه یا ترس شما نمی شود. دیدن موفقیت دیگران برای کسی که اعتماد به نفس واقعی دارد، این امکان را می دهد تا از اتفاقات خوبی که در زندگی دیگران رخ می دهد واقعاً خوشحال باشد.
اشخاص با اعتماد به نفس بسیار راحت می توانند تغییر کنند چون آنها از موفقیت دیگران درس می گیرند و موفقیت دیگران حکم یک انگیزه را برایشان دارد.

7. کسی که اعتماد به نفس دارد، در مواقع لزوم از دیگران کمک می گیرد

انسان یک موجود اجتماعی است و نمی تواند بدون کمک گرفتن از دیگران در مواقع نیاز، زندگی را پشت سر بگذارد. حفظ غرور و تلاش برای حل و فصل هر مسئله به تنهایی، چیزی غیر از مبارزه و سختی برای شما نخواهد داشت.
اعتماد به نفس به معنی پذیرفتن این است که شما یا اشتباهی مرتکب شده اید یا قادر به حل مسئله ای به تنهایی نیستید و نیاز به کمک کسی دارید که در رسیدگی به مشکلاتی از این دست، خوب عمل می کند. اعتماد به تجربه دیگران و تماشای آنها در کنترل شرایط دشواری که نمی توانید به تنهایی حل کنید، قسمت های مهمی از یادگیری و رشد شخصی است.

8. کسی که اعتماد به نفس دارد، از تغییر کردن نمی ترسد

همه ما امنیت و بودن در فضایی امن را دوست داریم اما گاهی شرایطی پیش می آید که مجبور می شویم برای دست یافتن به چیزی که می خواهیم از فضای امن مان بیرون بیاییم و تغییرات را بپذیریم.
برای برداشتن اولین قدم مهم که ما را به سمت ناشناخته ها می برد، اعتماد به نفس واقعی نیاز است. فردی که واقعا اعتماد به نفس داشته باشد گام های مسیر تغییر را قدرتمندتر از همیشه بر می دارد.

9. کسی که اعتماد به نفس دارد، بیشتر از حرف زدن گوش می دهد

افراد با اعتماد به نفس واقعی، نیازی به انتقال مداوم تجربه ها و اعتقادات خود به دیگران ندارند. آنها می دانند که شیوه های زیادی برای گذراندن زندگی وجود دارد و علاقه مند به شنیدن آنها هستند.
آن ها در حین صحبت دیگران، به خوبی گوش می دهند و در میان حرف های آن ها حرف نمی زنند. اعتماد به نفس آنها باعث می شود که شنونده خوبی باشند و این به آنها کمک می کند تا بهتر با مردم ارتباط برقرار کنند.

10. کسی که اعتماد به نفس دارد، به احساس گناه برای بهبود تکیه می‌کند، اما به آن پایبند نیست

اعتماد به نفس فضای پذیرش را ایجاد می کند و زمینه را برای تغییر ایجاد می کند. گناه برای کمک به ما در درک اشتباه ما وجود دارد و باید از طریق آن برخی از جنبه های زندگی یا شخصیت خود را که نیاز به شناخت، پذیرش و عمل دارد، بهبود بخشیم.
اعتماد به نفس واقعی به ما کمک می کند که از ویرانی ناشی از احساس گناه دوری کنیم و به ما فضایی می‌دهد که از طریق آن پیشرفت کنیم.

11. کسی که اعتماد به نفس دارد، از بحث کردن و اشتباه کردن ترسی ندارد

کسانی که که اعتماد به نفس واقعی دارند از اینکه بحث کنند ترسی ندارند، حتی اگر در نهایت اثبات شود که آن ها مقصر بوده اند و اشتباه کرده اند، باز هم این احساس بدی به آن ها نخواهد داد.
کسی که اعتماد به نفسش واقعی باشد، این واقعیت را می پذیرد که همیشه حق با او نیست و گاهی ممکن است دیگران درست بگویند. اعتماد به نفس واقعی به شما کمک می کند که یاد بگیرید اشتباه کردن ترس ندارد!

و اما سخن پایانی …

به یاد داشته باشید که اعتماد به نفس واقعی چیزی است که روی آن کار می کنید. این چیزی است که به زمان و صبر نیاز دارد! در راه رسیدن به آن به خود شک خواهید کرد، احساس ترس خواهید کرد و اشتباهاتی را مرتکب خواهید شد.
اگر به عنوان کلام آخر بخواهم افرادی که اعتماد به نفس واقعی دارند را در یک خط توصیف کنم، باید بگویم که اینها افرادی هستند که در پوست خود احساس راحتی می کنند. به همان سادگی!

ممنون از اینکه با ما همراه بودید دیدگاه و تجربیاتتان را درباره این موضوع با ما و دیگر مخاطبان دیدوشنو به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin