رسانه اینترنتی دیدوشنو
مدرسه
بازدید 1139
ریحانه رحیمی 554 روز پیش

بیایید دین و مذهب را در مدارس آموزش دهیم.سخنران دن دنت

 

موضوع: بیایید دین مذهب را در مدارس آموزش دهیم

سخنران:دن دنت

دسته بندی: سخنرانی تد

زمان : 24 دقیقه

سخنرانی تد،بیایید دین و مذهب را در مدارس آموزش دهیم سخنران دن دنت 

فیلسوف دن دنت خواستار آموزش دین - همه دین - در مدارس است ، بنابراین می توانیم ماهیت آن را به عنوان یک پدیده طبیعی درک کنیم. سپس او زندگی هدفمند را آغاز می کند ، و ادعای آن مبنی بر اخلاقی بودن ، باید تکامل را انکار کند. درباره سخنران دن دنت · فیلسوف ، دانشمند شناختی دن دنت فکر می کند که آگاهی و اختیار انسان نتیجه فرایندهای فیزیکی است. دان دنت ، یکی از مهمترین فیلسوفان زنده ما ، بیشتر بخاطر استدلالهای تحریک آمیز و جنجالی خود مبنی بر اینکه آگاهی و اختیار انسان در نتیجه فرایندهای فیزیکی مغز شناخته شده است ، شهرت دارد. او استدلال می کند که مدار محاسباتی مغز ما را گول می زند و فکر می کنیم بیش از آنچه می دانیم ، و آنچه ما آگاهی می نامیم نیست. کتاب 2003 او با عنوان "آزادی تکامل می یابد" به چگونگی تکامل مغز ما می پردازد تا به ما - و فقط به ما - نوعی آزادی را که مهم است بدهیم ، در حالی که "شکستن طلسم" 2006 ، اعتقاد را از دریچه زیست شناسی بررسی می کند. این دیدگاه تغییر ذهن در ذهن خود ، فعالیت دنت را به عنوان یک فیلسوف و دانشمند شناخت متمایز کرده است. و در حالی که جامعه فلسفه هرگز كاملاً نمی داند كه از دنت چه باید بكند (او از طبقه بندی آسان سرپیچی می كند و از پیوستن خود با مكاتب فكری پذیرفته شده امتناع می ورزد) ، روش محاسباتی او برای فهم مغز باعث شده است ، همانطور كه جان بروكمن از می نویسد هری بلوم در ماهنامه آتلانتیک در سال 1998 نوشت: "وسوسه انگیز است که بگوییم دنت هرگز روباتی را که دوست نداشته باشد ملاقات نکرده است و آنچه بیش از همه در مورد آنها دوست دارد این است که آنها آزمایش های فلسفی هستند." دنت این جواب تحریک آمیز را می دهد: ماشین ها می توانند به هوش بالایی دست یابند: "بهترین دلیل این باور که ممکن است روبات ها روزی هوشیار شوند این است که ما انسان ها هوشیار هستیم و خودمان نیز نوعی ربات هستیم." در سالهای اخیر ، دنیت در الحاد خود صریح شده است ، و کتاب 2006 شکستن طلسم خواستار بررسی دین از دریچه علمی زیست شناسی تکاملی است. دینت دین را به عنوان یک پدیده طبیعی - و نه ماورا طبیعی - می داند و از مدارس می خواهد که تابو را در برابر بررسی تجربی دین بشکنند. وی اظهار داشت که تأثیر دین بر رفتار انسان دقیقاً همان چیزی است که دستیابی به درک منطقی از آن را بسیار ضروری می کند: "اگر دین را درک نکنیم ، فرصت خود را برای بهبود جهان در قرن 21 از دست خواهیم داد." کتابهای برجسته دنت شامل ذهن من است که با همکاری داگلاس هوفستایدر ، توضیح آگاهی و ایده خطرناک داروین ویرایش شده است.

دنیل دنت 

متولد :28 مارس 1942 
تخصص : نوسینده و دانشمند 
تحصیلات :فیلسوف 
اهل : ایالات متحده آمریکا 
زمینه فعالیت : فلسفه ذهن،فلسفه علم و فلسفه زیست شناسی به ویژه فرگشت (نظریه تکامل) و علوم شناختی پژوهش می کند

دنیل دنت

دنیل کلمنت دِنِت  خداناباور است و از حامیان جنبش روشن‌ها به‌شمار می‌ روند . در ایران نشر لوگوس کتاب او با نام ایده خطرناک داروین را منتشر کرده‌است..
او  آتئیست است.و دربارهٔ دین چنین اظهارداشته: ما نمی توانیم هیچوقت ادیان را حذف کنیم . شاید ضعیف دین باقی بماند ، ولی کماکان خطرناک خواهد بود. مانند سرماخردگی و ویروس!

زندگی شخصی
دنت بخشی از کودکی خود را در لبنان سپری کرده‌است. پدرش در طول جنگ جهانی دوم مأمور مخفی ضداطلاعات در بیروت بود. در سال ۱۹۴۷ وی پدرش را در یک سانحه مشکوک سقوط هواپیما از دست داد و پس از آن به ماساچوست بازگشت. در سال ۱۹۶۳ او توانست مدرک کارشناسی از دانشگاه هاروارد را دریافت کند.
وی  دکترای خود را از کالج هارتفورد در دانشگاه آکسفورد دریافت کرد. او در آکسفورد شاگرد فیلسوف معروف گیلبرت رایل و در آمریکا شاگرد کواین بود. او در حال حاظر استاد دانشگاه تافتس است و در سال ۲۰۰۱ جایزه ژان نیکو به وی اهدا گردید. انجمن انسان‌گرای آمریکایی وی را به عنوان انسان‌گرای سال ۲۰۰۴ معرفی‌کرد.
هم‌اکنون دنت همراه با همسرش در نورث اندوور، ماساچوست زندگی می‌کند. او یک پسر و یک دختر دارد و در سال ۲۰۰۶ تحت عمل جراحی نه ساعته‌ای به دلیل دیسکسیون آئورت قرارگرفت. او سپس از دانشمندان و پزشکانی که با تلاش خود بهبود وی را ممکن کردن قدر دانی کرد و همچنین هرگونه توبه و برگشت به خدا در بستر مرگ را تکذیب‌میکند.

فلسفه ذهن

دنت در چندین مکان(مانند «پرتره» در Brainchildren) گفته‌است که پروژه کلی فلسفی او، از زمانی که در آکسفورد بوده‌است، تا حد زیادی بدون تغییر باقی مانده‌است. او عمدتاً به ارائه یک فلسفه ذهن مبتنی بر تحقیق تجربی اهمیت‌می‌دهد.
او در مقاله اصلی، و محتوا و آگاهی، مسئله توضیح ذهن را برای نیاز به یک نظریه محتوا و برای یک نظریه آگاهی برچیده کرد. رویکرد او به این پروژه همچنان به این تمایز اعتقاد دارد. همان‌طور که محتوا و آگاهی ساختار دو طرفه دارد، او به طرز مشابه، بارش فکری را به دو قسمت تقسیم می‌کند.او بعداً مقالات متعددی در مورد محتوا در موضع ذهنی را جمع‌آوری کرده و نظرات خود را بر آگاهی به صورت یک نظریه متحد در آگاهی توضیح داده‌است. این حجم‌ها به ترتیب گسترده‌ترین دیدگاه‌های خود را تشکیل می‌دهند
در فصل پنج آگاهی، دنت مدل پیش‌نویس چندگانه آگاهی خود را توصیف می‌کند. او بیان می‌کند که “تمام انواع ادراک، در واقع همه انواع فکر یا فعالیت‌های ذهنی – در مغز به وسیله فرایندهای موازی و چندتایی تفسیر شده و سپس در ورودی‌های حسی به انجام می‌رسند.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin