رسانه اینترنتی دیدوشنو
0

چطور از دیگران استرس نگیریم؟

چطور از دیگران استرس نگیریم؟
بازدید 876

چطور از دیگران استرس نگیریم؟

استرس هم مثل دیگر بیماری‌های اطراف ماست. وقتی یک نفر سرما می‌خورد، به محض اینکه متوجه می‌شویم سعی می‌کنیم از او فاصله بگیریم چون می‌دانیم بیماری او واگیردار است. دانشمندان متوجه شدند استرس هم مثل دیگر بیماری‌های واگیردار، سریع به دیگران منتقل می‌شود. حالا چطور از دیگران استرس نگیریم؟

آیا استرس منتقل می‌شود؟

هوارد فریدمن، محقق دانشگاه کالیفرنیا متوجه شد که استرس از طریق صحبت‌ها و رفتارهای فرد منتقل می‌شود، حتی شما با دیدن یک فرد دارای اضطراب هم دچار تشویش می‌شوید. افراد با تشخیص اضطراب در یکی از دوستان یا خانواده‌شان سریع دچار علائم مشابه در سیستم عصبی بدن خود می‌شوند.

تحقیقات چه می‌گویند؟

شان آچر و میشلن گیلن نویسندگان کتاب‌های سبک زندگی و شاد زیستن می‌گویند: ۴۰درصد افرادی که همسرشان دچار استرس است آنها هم به این مشکل مبتلا شده‌اند. همچنین در طی یک تحقیق، برای افراد عادی، یک فیلم اضطراب‌آور پخش شد و بعد از اتمام برنامه از آنها خواستند که در کنار افراد دیگری که فیلم را مشاهده نکرده‌اند قرار بگیرند. بسیار جالب بود که 25درصد افراد عادی دچار استرس بی‌مورد شدند.

چرخه بی‌پایان

فکر کنید یک راننده تاکسی اول صبح با همکارش بحثش شده و ناراحتی خود را از آن ماجرا سر مسافری که شما هستید خالی می‌کند و شما هم اضطراب دریافتی را در محل کار به همکاران خود منتقل می‌کنید و آنها هم به دیگران. این چرخش بی‌پایان تشویش در جامعه است که ما می‌توانیم این زنجیره را یک‌جا قطع کنیم.
طبق تحقیقات حتی کارمندان بانک‌ هم که به وسیله شیشه از مشتریان و همکاران خود جدا شده‌اند، با نگاه به یکدیگر یا ارتباط‌های غیرکلامی با مشتریان اضطراب آنها را دریافت می‌کنند.

استرس چه کار می‌کند؟

استرس در ریتم‌های مکانیکی بدن که شامل ضربان قلب و تنفس است تغییر ایجاد می‌کند و افراد بدون هیچ ارتباطی با فرد مضطرب و فقط با نگاه دچار تغییر در ضربان قلب و تنفس می‌شوند.
در ادامه 3راهکار ساده که باعث جلوگیری از دریافت اضطراب از دیگران می‌شود را بررسی می‌کنیم:

1. ناحیه بدون تنش

اگر یک شرکت یا استارتاپ دارید یا در آن کار می‌کنید، یک ناحیه بدون تنش در آنجا بسازید. فضایی مثل اتاق سیگار در فرودگاه‌ها. امروزه شرکت‌های بزرگ می‌دانند که استرس با نگاه هم منتقل می‌شود و با ایجاد چنین فضاهایی کارمندان را از مبتلا شدن به اضطراب دیگران نجات می‌دهند.

2. سیستم واکنشی مغز خود را هک کنید

هک فقط مخصوص کامپیوترها و اکانت شبکه‌های اجتماعی‌ نیست. می‌توانیم با تغییر نوع دیدگاه و تفکرمان نسبت به زندگی، بدن خود را هم هک کنیم. جنگیدن با تشویش و نگرانی به افسردگی ختم می‌شود. بنابراین بهتر است با ایجاد دیدی مثبت نسبت به اضطراب با آن نجنگیم و آن را قسمتی از زندگی ببینیم. افرادی که موفق شدند دید مثبتی نسبت به استرس داشته باشند، 23درصد کمتر دچار جذب تشویش از دیگران و آثار منفی آن شدند.

3. افزایش اعتمادبه‌نفس

وقتی سرماخوردگی سراغ ما می‌آید آنتی‌بیوتیک مصرف می‌کنیم که سریع خوب شویم. در مقابل اضطراب هم اعتمادبه‌نفس، نقش همان دارو را دارد. اگر می‌بینید که در حال جذب تشویش از کسی هستید، دست از کار بکشید، بلند شوید و فکر کنید که اوضاع تحت کنترل شماست و همه چیز به زودی خوب می‌شود و اگر وقت کافی داشتید یک مدیتیشن ساده می‌تواند کمک بزرگی به شما کند. همچنین می‌توانید سراغ تمرین‌های اعتمادبه‌نفس بروید که موجب ترشح اندورفین شده و شما را در مقابل استرس واکسینه می‌کند.

ممنون از اینکه با ما همراه بودید دیدگاه و تجربیاتتان را درباره این موضوع با ما و دیگر مخاطبان دیدوشنو به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin