رسانه اینترنتی دیدوشنو
0

رازهای مدیریت زمان افراد باهوش

رازهای مدیریت زمان افراد باهوش
بازدید 1151

رازهای مدیریت زمان افراد باهوش

مدیریت زمان یکی از توانایی‌های کلیدی افراد موفق و کارآفرینان است. پیشرفت، زمانی آهنگ رشد سریع‌تری پیدا می‌کند که ما بتوانیم برای کارهای روزانه و برنامه‌هایمان برنامه‌ریزی زمانی مناسب داشته باشیم و آخر شب نگوییم “ای خدا کلی کار عقب مونده دارم و بهشون نمی‌رسم” افراد باهوش با مدیریت زمان هم به تمامی کارهای خود می‌رسند هم که از زندگی لذت کافی می‌برند چون یک زندگی ماشینی انگیزه‌ای برای پیشرفت به ما نمی‌دهد.
در ادامه همراه ما باشید تا با راز های مدیریت زمان افراد باهوش آشنا شویم:

1. زمان را که نمی‌شود مدیریت کرد اما خودمان را چطور؟

یک روز ۲۴ ساعت است و آن را کاری نمی‌توان کرد وگرنه همه دوست داشتند چند ساعتی به روز اضافه کنند اما خودمان را که می‌توانیم مدیریت کنیم. به جای تمرکز بر روی مدیریت زمان بر مدیریت خودمان تمرکز کنیم و آن را یاد بگیریم.

2. نگذارید جمله های “کارهام تلمبار شده” و “وقت کم دارم” شکستتان بدهد

گلام، شخصیت ناامید گالیور یادتان هست؟ همیشه می‌گفت من می‌دونم این نمی‌شه من می‌دونم آن کار نمیشه! بعضی وقتی باید حواسمان به گلام درونمان باشد تکرار جملات “کارهام تلمبار شده” و “وقت کم دارم” هیچ کمکی به ما نمی‌کنند و فقط از مدیریت بر خودمان غافل و انرژی‌مان بابت عوامل خارجی که به ما مربوط نیست گرفته می‌شود.

3. تعریف الویت های زیاد با نداشتن الویت یکی است

خوب همان طور که می‌دانید کارهای هر روزمان را بر اساس الویت ها باید دسته بندی کنیم و ابتدا به کارهای با الویت بیشتر برسیم اما نمی‌توان الویت های زیادی در روز داشت چون دیگر معنی اولیت از بین می‌رود. فقط چند کار می‌تواند نسبت به دیگر کارها از اهمیت بیشتری برخوردار باشد. اگر می‌بینید الویت های زیادی دارید مطمئن باشید به هیچ کدام نمی‌رسید. پس در هر زمان فقط چند کار مهم را در لیست کارهای با الویت قرار بدهید.

4. الویت های زیاد با شانس انجام آنها رابطه معکوس دارد.

همیشه همین طوری بوده وقتی ۲ یا ۳ الویت انتخاب می‌کنید راحت به همه آنها می‌رسید اما وقتی ۱۰ کار را در الویت قرار می‌دهید به احتمال زیاد فقط به ۱ یا ۲ مورد آنها می‌رسید. از طرف دیگر اگر لیست کارهای با اهمیت شما بلند بالا باشد احتمال اینکه کارها را ناقص انجام بدید بیشتر است و بعدا باید زمان بیشتری را بابت تکمیل آنها صرف کنید یا مجبور می‌شوید از چند کار چشم‌پوشی کنید و کلا برنامه‌ریزی‌هایتان به‌هم می‌خورد.

5. لیست کارهایتان را زمان‌بندی کنید

هر روز صبح یا شب قبل کارهایتان را لیست کنید و سعی کنید یک برآورد از زمان انجام همه آنها به دست بیاورید. این زمان بر روی کار شما نباید اثر بگذارد و خود را مقید نکنید که حتما در زمان پیش‌بینی شده باید تمام شود اما در پایان روز با همین برآورد زمان می‌بینید که موجب انجام سریعتر و متمرکز تر کارها شده‌اید.

6. روی دقیق بودن لیست کارهایتان حساس نباشید

هرچقدر که فکر کنید و لیست کارهایتان طولانی باشد مطمئنا کارهایی هستند که از قلم می‌افتند چون خیلی از کارهای روزمره و بدون برنامه مانند جلسات، بررسی ایمیل ها و تماس های تلفنی، ورزش، زمان صرف غذا و استراحت، تمدید کارت بانکی منقضی شده و ده ها کارهای اینچنینی وجود دارد که در روز زمان شما را می‌گیرند و با این واقعیت روبرو می‌شوید که ای‌بابا کلی وقتتان بابت کارهای متفرقه از دست دادید! برای فرار از این دام باید اول کارهایی که در لیستتان الویت دار شدند را انجام بدید بعد به سراغ کارهای دیگر بروید.

7. همه کارها به طور کمال و تمام انجام نمی‌گیرد

باید بپذیرید که همه کارها کامل انجام نمی‌شود چون تا زمانی که روی تمام شدن همه کارها متمرکز شوید با کاهش بهر‌ه‌وری روبرو و به یک آدم ناامید تبدیل می‌شوید پس باز به همان نکته اصلی می‌رسیم برای کارهایتان الویت تعریف کنید و اول آنها را انجام بدهید.

ممنون از اینکه با ما همراه بودید دیدگاه و تجربیاتتان را درباره این موضوع با ما و دیگر مخاطبان دیدوشنو به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin