رسانه اینترنتی دیدوشنو
0

8 راهکار برای داشتن رابطه خوب با دیگران

۸ راهکار برای داشتن رابطه خوب با دیگران
بازدید 914

8 راهکار برای داشتن رابطه خوب با دیگران

رابطه خوب با دیگران یکی از عوامل موفقیت است. وقتی شما رابطه خوبی داشته باشید می‌توانید حس اعتماد به وجود آورید و در نتیجه دایره دوستان خوبی داشته باشید و دایره دوستان می‌تواند یکی از نشانه‌های موفقیت شما باشد.

1. مثبت نگاه کنید

برای اینکه بتوانیم رابطه خوبی با دیگران ایجاد کنیم و آن را ادامه دهیم لازم است که قبل از هرچیز عینک بدبینی را از چشم برداریم. معمولا برای همه ما پیش آمده که در اولین برخورد با افراد به شکل ناخودآگاه نکات منفی و ایرادات او به چشم‌مان آمده و بر همان اساس او را قضاوت کرده‌ایم. باید سعی کنیم که افکار منفی را پس بزنیم و برداشت مثبتی داشته باشیم.
مثلا اگر در خیابان فردی را دیدیم که به شکل عجیبی لباس پوشیده، به جای اینکه سریع از او انتقاد کنیم، فکر کنیم که چه اعتمادبه‌نفس بالایی دارد یا چه ترکیب جالبی از لباس‌هایش درست کرده است.

2. هر روز 10 نکته مثبت به خودتان بگویید

همه ما همانی می‌شویم که فکر می‌کنیم. پس اگر می‌خواهیم دوستان خوب با روابط فوق‌العاده داشته باشیم، باید به آن فکر کنیم و این فکر تنها با تکرار به وجود می‌آید. برای داشتن رابطه خوب با دیگران می‌توانیم روزانه ۱۰ نکته مثبت که می‌خواهیم دوستان‌مان داشته باشند را بنویسیم و هر روز به خودمان یادآوری کنیم. با این کار ذهن ما یاد می‌گیرد که آنها را جذب کند و در نتیجه برایمان اتفاق می‌افتد.

3. در نظر دیگران خوب باشید

رابطه خوب با دیگران از داشتن احساس خوب نسبت به هم به وجود می‌آید، پس اول ببینید که دیگران در مورد شما چگونه فکر می‌کنند؟ آیا از دیدن شما خوشحال می‌شوند یا ترجیح می‌دهند روابط کوتاه‌مدتی با شما داشته باشند. اگر شما از اعتبار و محبوبیت زیادی بین دوستانتان برخوردار باشید، روابط بهتری هم با دیگران خواهید داشت چون ناخودآگاه انرژی مثبتی دریافت می‌کنید.

4. قضاوت نکنید

شاید این مورد بزرگترین دلیل برای نداشتن یک رابطه خوب با دیگران است. البته قبول دارم که قضاوت امری ناخودآگاه است و با تصمیم‌گیری به وجود نمی‌آید اما ما باید مسئولیت زندگی‌مان را قبول کنیم و قضاوت نکردن یکی از بخش‌های مهم زندگی است.
مثلا اگر هنگام رانندگی، ماشینی با سرعت جلوی شما پیچید، به جای اینکه سریعا در مورد عدم توانایی رانندگی او تصمیم‌گیری کنیم، فکر کنیم که شاید فرزندش را می‌خواهد جلوی کلاسش پیاده کند، در حالی که برای رسیدن به محل کارش هم دیر شده و به علت بیماری فرزندش شب نخوابیده است. این اتفاق غیرعادی نیست و افراد زیادی آن را تجربه کرده‌اند. پس به جای اینکه با قضاوت آنها ذهنمان را درگیر کنیم، راحت از کنار آن بگذریم.

5. غیبت نکنید

شاید حقیقت این باشد که غیبت نکردن برای همیشه کار سختی است. اما باید باور کرد که غیبت کردن با داشتن رابطه خوب با دیگران به طور کامل در تضاد است. وقتی ما در جمعی یا حتی با یکی از دوستان‌مان در مورد افراد دیگر صحبت می‌کنیم، قبل از هرچیز اعتماد او نسبت به خودمان را از بین می‌بریم.
برای ترک کردن این عادت هر زمان که خواستیم در مورد کسی صحبت کنیم، خوبی‌ها و نکات مثبت او را بیان کنیم. با این کار هم روابط بهتری خواهیم داشت و هم دوستی‌های با ارزشی به دست می‌آوریم.

6. از رفتار افراد انتقاد کنید، نه از خودشان

برای اینکه روابطه خوب با دیگران داشته باشیم، لازم است واقع بین باشیم. اگر با دوستی به مشکلی برخوردیم یا از همکارمان رفتار نامناسبی دیدیم، به جای آنکه از خودش و شخصیتش انتقاد کنیم، رفتارش را بررسی کنیم. مثلا نگوییم که تو همیشه بی‌نظم هستی و اصلا نمی‌توانی همکار خوبی باشی، به جایش بگوییم، تو همکار خوبی هستی اما تاخیرهای به وجود آمده در تحویل این گزارش برنامه‌ها را به هم می‌ریزد، بهتر است همیشه منظم و به موقع باشیم.

7. فکر کنید که به افکارتان بلندگو وصل شده است

اگر افکارتان با صدای بلند پخش می‌شد و همه‌ اطرافیان‌تان می‌شنیدند چه اتفاقی می‌افتاد؟ قطعا آنها را قضاوت نمی‌کردیم و همیشه در مورد آنها مثبت فکر می‌کردیم و در نتیجه تمام این افکار مثبت ذهن ما را آرام می‌کرد و باعث می‌شد بدون دغدغه و به سرعت مسیر زندگی‌مان را طی کنیم.
فرض کنید که شما جای طرف مقابلتان هستید و افکارتان را می‌شنود، چه احساسی دارید؟ باور کنید که فکر شما هم به اندازه صدای‌تان، احساسات‌تان را منتقل می‌کند، پس برای داشتن یک رابطه خوب با دیگران در مورد آنها مثبت صحبت و فکر کنید.

8. تمرکز کنید

در هر شرایطی، تمرکز یکی از بهترین و موثرترین روش‌های ممکن است. وقتی شما روی موضوعی تمرکز کنید، آن را به بهترین و سریعترین روش انجام می‌دهید و نتیجه دلخواه را هم می‌گیرید. اگر یک فکر منفی ذهن‌مان را درگیر کرد، از آن نترسیم، راجع‌به آن فکر کنیم و ببینیم که علت و ریشه آن از کجاست و سعی کنیم در کوتاهترین زمان ممکن آن را حل کنیم.

ممنون از اینکه با ما همراه بودید دیدگاه و تجربیاتتان را درباره این موضوع با ما و دیگر مخاطبان دیدوشنو به اشتراک بگذارید.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solverwp- WordPress Theme and Plugin